Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

The Short Stories - Pilot

Πολύ συχνά, τυχαίνει να συμβούν διάφορες αστείες ή συγκινητικές ή ενδιαφέρουσες ιστορίες -ή ιστορίες που δεν ανήκουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, και είναι απλώς ιστορίες. Τις διηγούμαστε μεταξύ μας και γελάμε, είτε συγκινούμαστε, είτε προβληματιζόμαστε -είτε τίποτα από τα παραπάνω.
Αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τις ιστορίες μας, όλοι οι καλημεροκολλητές, και αν έχετε κι εσείς αστείες, συγκινητικές, ενδιαφέρουσες ιστορίες -είτε απλώς ιστορίες- μπορείτε να τις μοιραστείτε εδώ.

Δεν θα αποκαλύπτουμε ποιος από εμάς -ή εσάς- ήταν ο πρωταγωνιστής της κάθε ιστορίας.


Ακολουθεί μια σύντομη ιστορία, που έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσει η καταγραφή των μικρών ιστοριών του The Kalimera Project -παρ'όλο που ανήκει στην κατηγορία "απλώς ιστορίες".


Συχνά, κολλάω καλημέρες στη Μαρίνα Αλίμου, έτσι οι θαμώνες θα τις έχουν συναντήσει περισσότερες από μία φορές. Πρόσφατα, κόλλησα σε μία κολώνα της μαρίνας ένα "You Are Loved" και έπειτα έκανα λίγα βήματα πίσω για να το φωτογραφίσω. Σύντομα, με πλησιάζει μία κυρία και, αφού περιεργάζεται εμένα και το ποστ-ιτ, με ρωτάει "Από ποιο μαγαζί είσαστε?". 
Δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά που ψάχνει κάποιος να βρει τι διαφημίζουμε, οπότε αντιλήφθηκα γρήγορα τι περίπου είχε καταλάβει.

"Ξέρετε" της λέω "δεν είναι από κάποιο μαγαζί". Δεν κατάλαβε.
"Τι διαφημίζετε τότε?" ξαναρώτησε.

"Να, δεν διαφημίζω κάτι" απαντάω ξανά.
"Μα τα έχω δει κι άλλη φορά αυτά τα διαφημιστικά" μου λέει επίμονα.
Ο άντρας της περιμένει λίγο παρακάτω.
"Ναι, έχω βάλει ξανά εδώ, αλλά δεν είναι διαφημιστικά. Να, βλέπετε, γράφει you are loved. Σημαίνει κάποιος σε αγαπάει, γι'αυτό το βάζω εκεί. Να το δει κάποιος και να σκεφτεί πως απευθύνεται σε αυτόν." της εξήγησα.
"Α, you are loved, ε?" ρώτησε αδιάφορα.
"Ναι!" της απαντάω με αυτοπεποίθηση.
"Μάλιστα, you are loved" είπε, έστριψε προς τον άντρα της, και έφυγε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου